Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Torsdagsmøde den 8. november 2022

Torsdagsmøde den 12. januar 2017

Referent: Jørn Hansen.

Dagen havde nedenstående dagsorden.

Formiddag:
Morgenkaffe fra kl 8.00.
Derefter tur til åen med Ejner for at se på gydebanker.
Eller fluebinding.

Klubmøde 13.00.
Kaffe.
Sang.
Oplevelser siden sidst.

Årsmøde:

Bestyrelse.
Kontingent.
Evaluering: Møder, arrangementer, ture.
Evt.

Dagen startede med kaffe i Vridsted. Derefter tog 11 mand på tur til blandt andet Haderis å og Feldborg bæk for at se på gydebanker, i Feldborg bæk så vi gydende fisk. Turen var guidet af Einer, stor tak til ham for en spændende tur.

Torsdagsmødet startede som vanligt med Kaffe og brød, hvorefter vi sang "Blæsten går frisk".

Næste punkt var en runde siden sidst.

Jørn Kroer havde haft 9 nulture, Oluf og Holger har fanget undermålere i fjorden, Gustav har taget undermålere i Ebeltoft, jeg har også haft et par nulture, Den eneste der har fået større ørreder er Ole der ved Remmers strand har landet 2 stk. på henholdsvis 1,7 og 2,6 kg, han havde billed af den store, den var flot sølvskinnende. Einer havde været med barnebarn i mosen og fanget gedder.

Årsmødet.

Bestyrelsen fortsætter uændret.

Klubben økonomi er rigtig god, der indestår over 2900 kr. på klubbens konto. Den rigtige gode julefrokost blev lavet så billigt at det ikke havde været nødvendigt at opkræve de 50 kr. for deltagelse.

Kontigentet for 2017 er uændret kr. 200 der bedes indbetales via netbank på konto reg: 5347 Kontonr: 2633740  husk tydelig afsender navn på overførslen.

 Vi diskuterede aktiviter på møder, medlemmerne opfordres til at få ideer til emner til foredrag, der arbejdes stadig på hjertestarter kursus og Tonny kontakter Niels Mortensen for et Jeppe Åkjær indlæg, Der er flere nye medlemmer der ikke har fortalt livshistorie og så skal vi måske starte forfra. Der bliver sat en video på programmet til møderne, det er også muligt at finde meget spændede på youtube. Hvis der ikke er tid kan de jo gemmes til næste gang.

Der var tilfredshed med turene, Gustav har fingeren på pulsen på Djursland og laver en tur når der fanges fisk og vejret er til det, Johan gør det samme med Mariager fjord, Harald og Eigil arbejder på en P&T tur, der arbejdes på en båd til mosen. Mange af turene er afhængig af vejret derfor bliver de lavet med kort varsel gennem hjemmeside og mail, hvis du får en god ide og udsigten er god kontakt mig så annocerer vi turen på hjemmeside og mail.

Der er også stemning for sæson ture makrel, pighvar og andre gode ting, ligesom der stadig ønskes gudenå ture.

Ole takkede Einer for den rigtig gode formiddag.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.