Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Torsdagsmøde den 8. november 2022

 

Torsdagsmøde 9. august 2018

Referent: Jørn Hansen

Mødet havde nedenstående dagsorden.

Kaffehold: Poul Erik Andersen. Finn Lajgaard og Hans Boel. 

1.  Kaffe og sang

2.  Siden sidst

3.  Livshistorie Ved Georg Christensen 

4.  Kommende aktiviteter

5.  Eventuelt

6.  Evt. video

1.  30 medlemmer var mødt og vi sang før kaffen "du danske sommer jeg elsker dig". og " Se dig ud en sommerdag"

 

2.  Siden sidst. Hans-Peter havde fået en laks på 5 kg i Orkla. Finn havde fået 2 laks i lågen. Einer Olesen har fået laks i norge og et par hø i åen. Peder Riisgaard havde fanget et par undermålere, og set en sæl ved vridsted og filmet den i gang med at æde en hø. Sigfred har fået en laks i norge på 4,6 kg og en hø på 50cm i åen, og så havde han haft den årlige fiskedag med skolebørn fra vinderup skole i mosen, der havde været fangst til alle i rigt mål, det havde været en herlig dag. Eigil Amlund  havde på flue fanget en hø på 1,8 kg midt på fagen i høj sol.  Georg  havde fanget undermålere. Philip var blevet forløst med en hø på 2,3kg. Ole havde  været på kysten og her fået den største fangst af alle, på han havde placeret en af Holgers med fangst garanti blink i hageflæsket og han måtte forbi skadestuen hvor man bliver lidt til grin, (jeg føler med dig Ole, jeg kender turen). Gustav havde fanget et par regnbuer og en hø på 45 cm.

 

3. Georg var sprunget til i stedet for Per Rasmussen med livshistorie. Jeg må tilstå at referatet ikke er fyldestgørenede da det gik over stok og sten med Georgs historie.

Han er fra 48 og startede med at fiske i Vejles havn som 10 årig, og i ungdomsårene var det fiskeri omkring Vejle Åen og Kysten, ligesom han var med til at starte juniorafd i Vejle, juniorlederkursus, fluefiskeri, og tørfluefiskeri i Vejle å.

Georg blev uddannet udi EDB og flyttede til Sjælland grundet arbejde i SDC, her bllev der fanget mange torsk ved kystfiskeri ligesom han praktiserede bulefiskeri på Øresund med 19,6 som rekord. Han flyttede til Jylland i et nyt job og fiskede i den periode meget tørflue. Georg har mange bekendte i lystfiskerkredse, og han fortalte om sit venskab med Preben Torp ( den gale dyrlæge fra Års) og andre bekendte. Georg har også gjort i fiskeri fra kajak. Efter hans kones død er Georg flyttet til Vridsted.

 

4.  Kommende aktiviteter, Sigfred og Tonny laver en hyggetur til vores moser, ellers er der åbent for alt kontakt mig og vi lægger det på siden. En tur til Sdr. Resen aftales på næste møde.

 

5. Eventuelt. Kaj Ove orienterede om sin situation, han var blevet screenet for tarmkræft og fået en positiv svar. ( Kaj Ove benyttede lejligheden til indtrængende at opfordre alle til at benytte det tilsendte screeningskit). Han var blevet opereret og fået stomi, på grund af dette har Kaj Ove's sommer ikke handlet om fiskeri.

 

Numre til rapportering af sæl.

 

nummer 1    23 26 40 58 

             2    20 11 79 16

             3    40 21 57 97

             4    22 78 40 06

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.