Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Torsdagsmøde den 8. november 2022

Torsdagsmøde den 10. marts. 2022

Referent: Jørn Hansen

 

Kaffehold: Jørn Hansen, Kaj Ove Christensen og hans Boel.

 Mødet havde nedenstående dagsorden

Dagsorden:

1. Kaffe og sang 

2. Årsmøde

3.  siden sidst 

4. Kommende aktiviteter, (fisketure, o.s.v.) 

5. Eventuelt.

6.  Er der en der har en god video, tag den med. 

1. Vi sang " Nu går våren gennem Nyhavn"

2. Årsmødet blev udskudt til næste møde, hvor også der bliver fremlagt økonomiske tal. og hvor der skal udnævnes en ny mødeleder, da Gustav gerne vil afløses.

3. Siden sidst. Der var ikke meget i denne rubrik. Kaj Ove  har været ved åen nole gange, men intet oplevet. Philip Bertel har fanget nedgænger i Dragstrup vig. Holger RIIs fanget flere i februar, men kan ikke finde dem i fjorden nu. Ole har fanget flere målsfisk i fjorden. Sigfred har i åen fanget en blankfisk 47 cm og en undermåler, han har også været i flymoserne for for finde steder der kan laves til fiskepladser. Ken og Ole havde været på lillebæltskysten på Fyn dagen før, de havde intet oplevet, hvilket alle de talte med heller ikke havde. Gustav i kolindsund kanalen ved elfiskeri kun fanget 13 fisk. jeg havde 1. januar fanget en mølsfisk på Sjællands Odde og en undermøler ved Nymølle. Einar havde fanget fisk på 54 og72 ved Nørrekær, havde talt gydepladser og set bæverere i Staulund bæk. Holger Jakobsen havde fanget mange i Skive Fjord, derimellem 2 over målet..

4. Næste møde afholdes 7. april p.g.a Påske

Der skal undersøges mulighed for foredrag ved Kåre Ebert til næste møde.

Forud for mødet 7. april kl. 8 i klubhuset  Rundstykker) vil Peter  Lundsgaard orirntere om restaurationen af Sejbækken,  efter rundstykker og snak vil Peter vise rundt ved bækken. Der vil blive lavet tilmelding.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.