Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Dine oplevelser evt. et fotografi

Her kan du sende spændende nyt med evt. foto til dine fiskekammerater......desuden tilbyde dine fiskekammerater en fisketur med kort varsel.

Skrevet af johan, d. 10-11-2021

jeg melder afbud på torsdag d.11/11

E-mail:

@hotmail.com

johanschulz

Skrevet af Philip Berthel, d. 29-10-2021

Opfordring fra en god ven om en fisketur til Vinø med gratis færge overfart. Det lød spændende og det skulle være første gang med fluestangen. Den tog jeg i en hård vind fra sydvest, det var noget af en udfordring, vinden var svær og vandet meget beskidt. Første plads sydøst lidt efter færgen med klar vand, havde kun en følger. Tænke box i middagspausen. Næste plads blev Vigen på nord vest siden og rundt om Vigen, der var vinden meget bedre og vandet var også klart, så en ULK da jeg startede der, efter ti min fik jeg den første kontakt, en blank grønlænder ca 35 cm fyldt med havlus. Det var alt fra fjorden, men sikke en smuk natur der er på den smukke ø. Det er ikke sidste gang jeg besøger den smukke ø.
Øen havde meget at byde på med hensyn til smuk natur bla. masser af fasaner.

E-mail:

bpberthel

@email.dk

Skrevet af Arne Præstegaard, d. 18-10-2021

Flot billede af nogle returbukke.

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

arneramsing

Skrevet af Philip Berthel, d. 18-10-2021

Anden tur til Limfjorden blev også en skøn fisketur. Turen gik til Dragstrup Vig. Fangede tre og tabte to og havde flere følgere. Kun en kunne holde målet og kom hjem. 54 cm / 1.5 kg

E-mail:

bpberthel

@email.dk

Skrevet af Philip Marturin Knudsen, d. 29-09-2021

Så lykkedes det at få årets første havørreder i fryseren - og så fra kysten. Havde i dag en vild tur ved kysten i Spøttrup. 4 letfarvede havørreder på land. Fangede først de 2 største, der kom med hjem - 55 og 56 cm og på knap 2 kg stykket. To på 53 og 50 cm blev efterfølgende genudsat. Havde derudover 3 følgere. Dejligt når der er liv.

E-mail:

philip

@marturin.dk

Skrevet af Sigfred Madsen, d. 23-08-2021

Makreltur til Hanstholm søndag gav 17 makrel (5 undermålere genudsat) og en pæn hornfisk.
Holger fortalte mig, at mindstemålet var 30 cm for makrel Det havde jeg glemt. Vejret var fint, men lidt bølger. De fleste makrel havde en flot størrelse.

E-mail:

@madsen.mail.dk

sigfred

Skrevet af Jørn for Einer, d. 27-04-2021

Einer Olesen har i dag været ved Skjern å ved Albek og her har han fanget en skønhed af en laks på hele 12,8 kg fordelt på 104 cm.
Tillykke til Einer.

Skrevet af Philip Marturin Knudsen, d. 19-03-2021

Hej alle i seniorklubben.
Holger og jeg var en tur ved Ny Mølle i middagsstunden. Vores første tur i år. Troede ikke rigtigt på det, men lige pludselig sagde det “smak” på kort Line. Fed fight og den skønneste ørred på 55 cm og 1,5 kg.
Jeg savner vores møder i klubben og glæder mig til, at vi alle er vaccineret, så vi kan mødes igen.
Mange hilsner
Philip

E-mail:

philip

@marturin.dk

Skrevet af Kurt juel, d. 01-03-2021

Hej alle har været ude fiske på Sdr Resen vand i dag gik til åen sammen med Lilly ved 10 tiden jeg tog stykket lige neden for vores hus nåedelige og fiske en 100 m så var der fisk en let farvet han som havde udført sit gerne den var 60 og vejede 2,25 kg meden faktor på 1,04 så viskelæder have frisk fisk til aftensmad knæk og bræk til jeg for en god sæsong
Hilsen Kurt juel

E-mail:

Lilly.laegsgaard

@mail.dk

Skrevet af Sigfred Madsen, d. 21-02-2021

Efter ekstrem kulde steg temperaturen pludselig omkring 15 grader, og vinteren blev jaget langt mod nordøst Det lover godt for forårsfiskeriet, og undgår vi iltsvind i fjorden måske for tidlig opgang i Karup Å.
På to gåture med nogle dages mellemrum jog jeg en skarv op af åen omkr. Henning Gades Bro. Ikke rart at tænke på, at den kan fortære 500 g smolt om dagen. Det svarer vel næsten til 50 fisk. Hilste på vort ældste medlem N. O. Rasmussen i dag. Han havde travlt med at grave orm til 1. marts. Han fylder 95 i år. Men fiske vil han.
Vi ses ved åen og knæk og bræk.

Kærlig hilsen Sigfred.

E-mail:

Hjemmeside:

@madsen.mail.dk

sigfred

Skrevet af Per Simonsen, d. 24-12-2020

God jul og godt nytår til jer alle, håber vi snart kan ses igen

E-mail:

@hotmail.com

persims

Skrevet af Oluf Cramer, d. 18-12-2020

Jeg prøver fra telefonen

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

olufcramer

Skrevet af Oluf Cramer, d. 18-12-2020

I dag har jeg været ved Kås, her fangede jeg en blank havørred på 63cm 2,4kg og lidt efter en undermåler på 38cm, så det har været en god dag.
jeg kan ikke få et billede vedhæftet?

E-mail:

ho-cramer

@outlook.dk

Skrevet af Sigfred Madsen, d. 17-12-2020

Første kysttur i år gik til Kås i går onsdag. En undermåler var første resultat, og ved middagstid ramte jeg en flot blank ørred på 57 cm. Den tog et hjemmelavet blink (Gammel Ske), og kæmpede bravt.

Jeg vil ønske Jer alle en god jul og et rigtig godt nytår, hvor vi får vaccine, så vi igen kan mødes og tage på ture.
Kærlig hilsen Sigfred.

E-mail:

Hjemmeside:

@madsen.mail.dk

sigfred

Skrevet af johan Schulz Petersen, d. 02-11-2020

Hej alle sammen! håber i alle er sunde og raske(bare vi da snart er ovre det møj).
Nå, men det jeg ville var at fortælle om min sidste fiskedag i åen. jeg oplevede en noget anderledes fiskedag end de andre dage jeg har været af sted som havde været præget af ingen fangede fisk og ganske få sete. Jeg startede ved Vridsted bro hvor jeg hørte 2 fisk springe medens jeg riggede til, senere medens jeg fiskede ned af åen så jeg 5 andre blanke fisk springe, alle omkring ca. 5 kg. Jeg havde fat i 2 og fangede 1 næsten blank fisk 70 cm og 4,3 kg, så en meget anderledes og spændende afslutning på året. Håber vi snart kan ses igen
Mange hilsner Johan.

E-mail:

@hotmail.com

johanschulz

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.