Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Standardside

Afviklede arrangementer 2016

Julefrokost den 8. december 2016

Stor tak til køkkenholdet, det var fremragende hvad de serverede.

Seniorklubben afholdt julefrokost  den 8. december i vridsted.

42 medlemmer og indbudte deltog i julefrokosten, og det blev en herlig eftermiddag med noget fantastisk mad i selskab med gode venner. Menuen bestod af sild med karrysalat og æg, fiskefilet med remoulade, tarteletter med hønsefyld og asparges (høns fra Kurts hønsehold), ribbensteg med rødkål,og frikadeller ligeledes med rødkål, der blev sluttet af med risalamande med mandelgave og til allersidst var der kaffe med småkager. Stor tak til køkkenholdet - Jørn Kroer, Hans Boel og Kurt Juel

Også tak til Holger og Philip der havde dækket nogle flotte borde, og Per Mark der havde kopieret et ar sangark og dem sang vi.

Der er gang i spiseriet

Det andet bord. Philip og Holger har sørget for en flot borddækning

Sdr. Resen 5. oktober 2016

Vi var 12 mand der mødtes ved pavilionen i Fårbæk kl. 9.00. Vi startede med kaffe en lille skarp, hvorefter vi fordelte os på fiskevandet, Det aftaltes at spise frokost kl. 12.30.

Der var ikke fanget fisk til middag, men det havde været en dejlig dag for solen skinnede o.s.v. og pavilionen var et fantastisk sted at bruge som udgangspukt.

Jørn Hansen

Gudenå tur den 3. oktober

Lige et billede fra gudenåturen i dag d. 3. okt. Vi havde en rigtig dejlig tur i det flotte efterårsvejr. Som det måske fremgår var stemningen ved frokostbordet i top, måske hævet en smule af Finns medbragte valnøddesnaps. Og ingen havde udsigt til at skulle i gang med det ubehagelige arbejde med at rense fisk efter hjemkomsten. Hvad der skete efter frokosten ved jeg ikke, men det vildeste vi hidtil havde oplevet, var Ejner som havde fået rykket et par meter line af hjulet, og nogle af os havde set en halvstor død farvet hunfisk, fanget af en fyr fra Brønderslev. Måske smager den rigtig dårligt.
Alt i alt en rigtig vellykket tur. Helt forskellig fra klubbens første tur til Gudenå i 2011, hvor vi deltog i nedslagtningen af gudenålaksen ved at fange 8 laks.

Venlig hilsen Sigfred.

Ad hoc makreltur den 13. september

Endelig blev det vejr til at fiske makrel fra stranden syd for Hanstholm og en Ad hoc tur blev annonceret på hjemmeside og gennem mail.

Jørn Kroer, Philip, Holger og undertegnede tog derop og havde en fantastik dag med makreller, I dagens løb fangede vi nogle få, men i den gyldne time fangede vi masser af makrel, der var så mange og de jagede så tæt på land at sillingerne fløj så langt op på stranden at de ikke kunne komme tilbage i vandet.

Sigfred tog derop dagen efter og oplevede det på samme måde.

Klipning af kanter

Ejner, Kaj og Sigfred klippede kanter i Karstoft og Bærs tirsdag den 28. juni. Onsdag formiddag tog vi stykket opstrøms Nørrekær Bro på østsiden, så der nu er fiskbart fra drikkestedet i Åkjær (Det lille s-sving) til Nørrekær. Vi blev selvfølgelig godt trætte, men vi synes, det er dejligt igen at kunne se åen og fiske med flue uden ustandseligt at få linen viklet ind i græs og brændenælder. I sidste uge klippede jeg selv ved Halgård og Dueholm. Nu håber jeg andre også vil tage et nap, hvis de synes, der er et sted der trænger til at åbnes for fiskeri.
Hans og Bent vil måske klippe i Vridsted.

Sommerfrokost 12. maj 2016

Seniorklubben afholdt den traditionsrige sommerfrokoast den 12. maj 2016, med en ny dejlig meny leveret fra Stoholm slagteren, og flotte dækkede borde.

Vi havde som sædvanligt en dejlig dag hvor selv vejret viste sig fra den allerbedste side.

Under frokosten sang vi 3 sange "Se, det summer af sol over enge", "Visen om atten svaner" og "Danmark nu blunder den lyse nat".

Stor tak til køkkenholdet Kurt, Jørn Kroer og Hans Boel og til borddækkerholdet Holger og Philip.

Under frokosten holdt vi en omgang siden sidst se referat fra torsdagsmøde

 

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.