Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Afviklede aktiviteter 2014 - møder og ture

Julefrokost den 11. december 2014

Seniorklubben holdt julefrokost den 11. december , se dette link for billeder og tekst Julefrokost 2014 . Under frokosten blev årets storfanger kåret Storfanger .

Skyggehale P&T 3. december

Tur til skyggehale P&T 3. december, turleder mogens fangede turens eneste fisk se mere på dette link Skyggehale P&T 2014 .  

Mors den 18. november

Vi var 5 mand der mødtes ved Sdr. Dråby kirke (Erik, Philip, Holger, Ole og undertegnede).

Vi startede ved Skrannerup, hvor vi fiskede indtil frokost uden at se noget.

Efter frokost tog vi til nordsiden af Dragstrup vig. Her var der lidt liv, Holger og Philip fangede begge en undermåler.

Vejret var fint til fiskeri, det var dog meget lavvandet.

Jørn 

Djursland 10. november

Vi var 5 mand der mødtes ved Fornæs fyr, men vinden var uheldig her og derfor tog vi til Fjellerup ved FDM campingspladsen. Her var der fint at fiske.

Jeg var så ubeskeden at fange 2 undermålere og det var i sammen kast, 1 på ophængeren og 1 på blinken, og det var hvad det blev til, udover et par hug.

Gudenåen den 29. oktober

14 -  15 mand fra seniorklubben deltog i turen til gudenåen, forventningerne var store, men fangsterne stod desværre ikke mål dermed.

Der blev fanget 1 laks på ca. 3 kg og 3 gedder.

På trods af  dette var det en god dag med fint vejr.

Tur til flyvestationens vand 25/9-2014

Fisketur til FKS fiskevand v. flyvestationen torsdag d. 25/9 2014.

Vi havde igen i år fået lov til at fiske lidt på FKS vand, hvor Karup Å viser sig fra sin smukkeste side – her er den nemlig en ”rigtig å” med en utrolig smuk natur i ådalenJ

Vi mødets 12 mand høj kl. 9 ved FKS fiskehytte (2 kom dog en smule senere), hvor medbragt kaffe og brød blev fortæret, mens vi fik gjort klar til dagens fiskeri. Det blev herunder bestemt, at største fisk var lig med at skulle lave et kort referat til hjemmesiden. Mere herom senere…

Vi fordelte os over vandet, hvor der er flere gode P-pladser, hvorfra man kan fordele sig både op- og nedstrøms osv. så ingen gik i vejen for hinanden. Vejret var perfekt til at få kontakt med åens kæmper – lidt sol, skyer og en smule regn, men …

Efter aftale mødtes vi igen ved hytten kl. 13 og drøftede dagens hændelser under indtagelse af selvgjorte madpakker og ikke mindst – Holgers ualmindeligt velsmagende cherrytomaterJ

Snakken faldt jo også på, hvad man havde fanget som var værd at nævne. Gunnar faldt straks ind med at han havde genudsat alt - stort som småt - for han gad ikke lave referat!! Blandt de resterende 11 deltagere var der en enkelt tåbe, der fremviste billede af en fin genudsat bækørred på ca. målet, hvorefter pøbelen mente at den jo havde været på land under fotosessionen og dermed var største landede fisk. Tåben det var mig L

Alle var dog enige om at manglende fangster rigeligt blev kompenseret af den fortræffelige natur.

De fleste valgte at slutte fiskeriet, men fire valgte at fortsætte en times tid, hvorefter alle drog hjemad efter en fin dag.

De fortræffelige billeder er leveret af Philip og Martin.

Mh Niels A.K.

Makreltur til Hanstholm 4. september

Vi var 3 der tog en tur til Hanstholm efter makrel, Philip, Holger og undertegnede. Vejret var fint og bortset fra nogle lidt kraftige dønninger, der fyldte vore støvler, var forholdene tæt på det perfekte. Makrellerne ville det dog anderledes og det sølle resultat af vore anstrengelser blev, at Philip fangede 1 pæn makrel.

Jørn

Tur til Flymoserne d. 27 August.

Vi havde planlagt at mødes ved moserne kl. 1500 og i det dejlige vejr havde vi forventet stort fremmøde. Det blev dog ikke tilfældet idet kun 5 af seniorklubbens medlemmer dukkede op. Vi havde dog en rigtig hyggelig dag og aften med godt vejr, gode madpakker og alt i drikkevarer. Vi startede fiskeriet efter gedder, men det lykkes kun at fange et par små aborrer, ved aftenstide, efter at madpakkerne var sat til livs, gik vi over til fiskeri efter de mange andre arter fredfisk, som moserne indeholde dog primært ål. Det blev dog kun til en enkelt fin ål, men rigtig mange aborrer, skaller og brasen så der var ryk i stængerne hele tiden. Jørn Kroer var ikke til at styre og blev en overbevisende topscorer. Hyggefiskeriet fortsatte til omkring midnat, hvor vi afsluttede en dejlig dag.

Deltagere var Poul Bruun, Jørn Kroer, Hans Jensen, Poul Erik Andersen og Tonny Johansen.

Sommerfrokost torsdag den 8. maj

Denne torsdag holdt klubben sommerfrokost. Gunnar havde sammen med Kurt og Jørn Kroer fremtryllet en dejlig frokost. Menuen var sild med frisk fremstillet karrysalat, Stegt fiskefilet med remoulade, medister med rødkål og ølben med flødekartofler, det hele blev afsluttet med kaffe.

Holger og Philip havde stået for borddækningen med friske bøgegrene og æbleblomster, så det hele gik op i en højere enhed.

Stor tak til køkken og borddækningsholdene.

Vi havde som sædvanlig når seniorklubben mødes en dejlig eftermiddag med et par sange (velkommen lærkelil og søren bramfri) og megen snak.

Eigil Nedergaard arrangerede et amr. lotteri med mange præmier og Arne Præstegård fortalte en lille historie.

Vorgod å 30.april

6 mand mødtes ved købmanden i Troldhede kl. 09.00, og så prøvede vi at finde og fange en laks.

Det blev ikke til fisk, men alle nød den dejlige dag.

Deltagerne var: Martin, Mogens, Gunnar, Preben Skiffard, Arne og Jørn.

Jørn

Dagsorden:
Kaffehold og oprydningshold: Kim Keblovszki, Finn Lajgaard og Johan Schulz Petersen
1. Gustav orienterer om mødet med LFSO'´Bestyrelse
2. Oplevelser siden sidst
3. Livshistorier (10-20minutter) Lasse Michaelsen og Hans-Peter Eggers 
4. Planlægning af de næste ture.
5. Mogens viser en film
6. Eventuelt

Der er fluebinding fra kl. 9.00 

Gudenåen 2. april 2014

Den 2. april om morgenen mødtes 18 forventningsfulde lystfiskere på Statoil tanken i Bjerringbro, rygtet op nogle få store opgangslaks havde næret forhåbninger om flotte fisk. Alle stykker af Bjerringsbro´s vand blev afsøgt i løbet af dagen, men der blev intet fanget.

Frokosten blev som sædvanligt indtaget fælles på kanohvilestedet i Bjerringbro, Kort derefter blev det et vejr med lyn og torden der drev de fleste hjemover.

Tusågaard P&T 26. marts

Vi havde en fin tur med højt humør på trods af det dårligste vejr der har været længe, med kulde og regn.

Der var fremmødt 20 deltager, hvilket er utroligt flot, der blev fisket med stor energi, og der var stor opløb da Jørn Kroer, efter mange forsøg endeligt fangede en Put and Take ørred.

Længe så det ud til at blive turens største, men Hans fra Hammerum kunne ikke lade Jørgen få den ære, så han fangede en der vejede 100 gram mere. !!!!

Som afslutning havde Eigil Møller skaffet 5 præmier, med da der ikke var fanget fisk nok, måtte de sidste 3 stk. fordeles ved lodtrækning.

Resultat:  Hans 1,4 kg.

               Jørn 1,3 kg 

mvh

Harald Moesgård 

Djurslandstur den 6. marts

Via hjemmesiden blev der arrangeret en tur til Djursland med Gustav som tovholder.

Vi var 7 der mødtes ved Hammelev Strand / Sølyst Gustav, Erik, Holger, Gunnar, Preben Skiffard, Jørn Kroer og undertegnede.

Vi startede med en kop kaffe, og  gik så igang med fluer, blink og woblere, og Erik landede efter kort tid en undermåler, og jeg må med skam melde at det var hvad så til fisk den dag.

Vi havde dog en fin dag med rimeligt vejr, pænt vand på 6,7C så vi tror at der er mere tur i den næste gang.

Jørn

Torsdagsmøde den 13. februar havde nedenstående dagsorden

Dagsorden:
Kaffehold: Hans Boel, Lasse Michaelsen og Hans-Peter Eggers.
1. Oplevelser siden sidst
2. Livshistorier (10-20minutter) Holger Jakobsen og Kurt Juel
3. Planlægning af de næste ture.
4. Eventuelt

Der er fluebinding fra kl. 9.00Når vi er færdig med dagsordenen, afholdes en salg - bytte dag.
Så gå jeres gemmer igennem og tag de gode ting du har, men aldrig bruger frem, og med til mødet.

Gustav har tilbudt at forestå et minifluekastekursus, interesserede kan møde op om formiddagen med sit grej. Der vil denne dag være gennemgang og sammensætning af grej og evt. træning på græs.
Til næste torsdagsmøde forlægges træningen til åen, men derom senere.

Torsdagsmøde 9. januar 2014

Torsdagsmødet blev holdt med nedenstående dagsorden

Dagsorden:
Kaffehold: Holger Jakobsen, Jørn Hansen og Kurt Juel.
1. Oplevelser siden sidst
2. Livshistorier (10-20minutter) Niels Jørgen Haarbo og Gustav Setnik
3. Årsmøde - Jens Peder Madsen ønsker at blive afløst.
4. Planlægning af de næste ture.
5. Eventuelt
6. Lasse om Rugekasser.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.