Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Afv. arrangementer 2015

Julefrokost den 10. december 2015

Seniorklubben holdt den traditionelle julefrokost i Trevad den 10. december 15.

Køkkenholdet der bestod af Kurt Juel, Jørn Kroer, Hans Boel, bistået af borddækningsholdet Philip Knudsen og Holger Jakobsen havde som vanligt skabt rammerne for en perfekt eftermiddag.

Menyen bestod af  hvide og røde sild, røget laks med røræg (laksene var sponserret af Ejner Olesen og Sigfred Madsen), stegt medister og ribbenssteg begge dele med rødkål. Derefter var der ost og kaffe med småkager.

Under frokosten nød vi øl og snaps, LFSO havde bidraget med 2 kasser øl og 1 fl. snaps, ligesom årets storfanger gavmildt sendte de 2 flasker der følger med titlen rundt.

Vi havde en dejlig eftermiddag, med flere sange, historier og meget snak. 

Referat fra Sdr. Resen 30. september

Vi havde en hyggelig dag, men fik ingen havørreder over målet. Holger fik en fin bækørred på 37 cm.
Deltagere: Preben Skiffard, Hans Peder Eggers, Kaj Ove Christensen, Sigfred Madsen, Holger Jakobsen, Philip M. Knudsen. Kurt Juel kom med "En Enkelt" til morgenkaffen, og Mogens Thomassen kom forbi til en hyggesnak til frokost.
Mvh
Philip

Sommerfrokost den 21. maj 2015

Til sommerfrokosten regerede Kurt, Tonny, Hans Boel og Jørn Kroer i køkkenet. Philip og Holger stod for forårs pyntning af bordene og lokalet.

Vi startede med 1 minuts stilhed for at mindes de afdøde kammerater, derefter sang vi Danmark nu blunder den lyse nat, og så gik vi i gang med den lækre menu 2 slags sild, tarteletter og steg med flødekartofler vi sluttede af med kaffe og småkager. Sigfred fortalte anekdoter om Gunnar Høst og der var nok at ta' af for der skete altid noget omkring Gunnar. Til sidst sang vi Se, det summer af sol over enge. Det var en dejlig eftermiddag og snakken gik livligt overalt ved bordene.    

Djursland 8. april 2015

Gustav var primus motor for en tur der gik til Esby på Helgenæs, der var 6 deltagere Gustav, Kurt, Einer, Jørn K., Holger og Philip.

Jørn fik en undermåler og Philip fik en skønhed på 67 cm og 2,9 kg, på nyt fra medlemmer kan du se et billed at fisk og den glade fisker.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.