Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Afv. arrangementer 2017

Julefrokost 14. december 2017

Klubbens julefrokost blev en festlig eftermiddag i Vridsted med god mad og en herlig stemning. Hele 43 medlemmer var til stede samt Helge.

Maden som Eigil Amlund stod for, bestod af 2 slags sild, fiskefilet, frikadeller, sylte, ribbensteg, ris a la mande afsluttet med kaffe og småkager.

Tak til Eigil for dejlig mad.

Under frokosten blev der sunget et par julesange.

LFSO stod for de våde sager.

Gudenåen 19. oktober

Fisk var der ingen af, men frokost fik de.

Der var 7 mand der tog på fisketur i gudenåen den 19. oktober, der var ikke fangst til nogen af dem, men de havde en god dag.

Sdr. Resen 28. september

Vi var 18 mand der mødtes til kaffe og rundstykker ved Fårbæk pavillion om morgenen. 

Efter kaffen deltes vi for at fiske, medens Eigil Amlund forberedte dagens middagsmad som vi mødtes igen kl. 12.30 for at sætte til livs. middagen bestod af kyllingegryde med æblekage til dessert.

Ved middagstid var der ingen der havde mærket eller set fisk, men vi fik da snakket og nydt den gode mad. Stor tak til Eigil for hans store arbejde.

Gudenåen 19. september

Frokost i det grønne

14 mand var mødt til fisketur i gudenåen.

Ken fik som den eneste en laks og Einer hev et geddegebis op, jeg  går ud fra at de havde en god dag selvom det begyndte at regne til middag og vandstanden i åen er meget høj.

Ken med laks

Her er en mand der forstår at give modhug

Sommerfrokost den 8. juni 2017

Det ser godt ud

41 medlemmer var mødt til vor sommerfrokost, hvor selv vejrguderne holdt en pause i regnvejret og lod solen skinne af og til.

Vi blev mødt af et meget flot dækket bord, tak til borddækkerne Jørgen Carlsen, Per Mark og Sigfred.

Madholdet, Tonny, Martin, Hans Boel, Eigil Nedergaard og Eigil Amlund havde frembragt en fantastisk frokost med denne menu.

Ferskrøget ørred med flutes og dressing. Ejner Olsen havde sponsereret ørreden. 

Hvide og røde sild med krydderfedt, karrysalat og rugbrød.

Grilretter, mørbradbøffer, pølser, mixgrill, dertil salat, flutes, smør og flødekartofler.

Der var jordbæris til dessert.

Afslutningsvis fik vi kaffe.

Under frokosten sang vi et par sange, der var amerikansk lotteri arrangeret af Eigil Nedergaard. Humøret og stemningen var helt i top hele dagen. Det var helt igennem et fantastisk arrangement. 

Endnu engang stor tak til køkkenholdet, borddækkerne og alle deltagerne for en god dag. 

Forretten

Der synges

Lækkert tallaerken

Der fyldes på tallerkenen

Køkkenholdet næsten intakt. Tonny, Eigil Nedergaard, Eigil Amlund og Hans Boel. Martin mangler.

En del af Køkkenholdet. Martin, Tonny og Eigil Amlund. Resten Hans Boel og Eigil Nedergaard kunne jeg ikke holde styr på.

Munkbro den 17. maj 2017

Vi var 15 mand Eigil, Harald, Holger, Philip, Kurt, Jørn Kroer, Martin, Kaj Ove, Henning, Leif, Jørgen Carlsen, Erik, Hans Jensen (skive), mig selv og en af Eigils bekendte der mødtes på Munkholm P&T. Til at starte med var det lidt fimset vejr, men i løbet af dagen blev det meget lunt, der var ørreder i søen der svømmede rundt og var ved at drive folk til vanvid. Det var kun en tysker og hans mutti der kunne høvle fisk i land. Det lykkedes dog vores selvskab at fange 9 fisk hvoraf Philip var så ubeskeden at tage de 3. Vi havde en god dag, hvad man jo altid har når man er i godt selskab.

Fur den 4. maj 2017

7 mand Kaj ove. Henning Larsen, Sigfred, Erik, Holger, Hans-Peter Eggers og jeg startede Fur turen ved p- pladsen ved bryghuset, vi fordelte os på hele strækningen. Vandstanden var meget lav, da det i en længere periode havde blæst kraftigt fra øst, så efter nogen tids fiskeri besluttede vi os for at skifte plads. Kaj Ove, Henning og Hans-Peter tog til Grønner Odde, vi øvrige tog til Færker Odde, Vandet var fint her, men vi så eller mærkede intet, ved grønner Odde havde Henning en lille fisk på, ligesom de havde flere følgere, men ingen fik fiskeskæl på hænderene. 

Gudenåtur den 11.april 2017

5 seniorer og en junior Sigfred, Einar, Kaj Ove, Jørn Kroer og undertegnede, junioren var Einar´s barnebarn Noa, mødtes på Cirkel K stationen i Bjerringbro kl. 9.

Vi aftalte at mødes til frokost i Ulstrup (se billeder) fordelte os herefter langs åen.

Det var køligt og der stod en strid vind langs med åen så det var en lidt kold affære og der var ingen der fik varmen ved fight med en fisk. Alligevel havde vi en hyggelig dag.

Djurslandstur til Esby 29. marts

Vi var 7 friske seniorer Preben Skiffard, Holger, Philip. Erik D., Jørn Kroer, Gustav og undertegnede der var mødt til denne Djurslandstur som Gustav var turleder for.

Turen gik til Esby, Vejret var blandet, regn om formiddagen, om eftermiddagen var det mest tørvejr med et enkelt solstref. Vandet var indbydende, det vidste fiskene dog ikke, så efter mange timers fiskeri måtte vi konstaterer at det vildeste der var sket var at Preben havde haft en følger og en lille fisk var set svømme frem og tilbage.

Jørn Hansen    

Kursus hjertestarter 9. og 14. februar

Kursus i førstehjælp med brug af hjertestarter.

 I forbindelse med det månedlige møde d. 9 feb., havde vi fået Overlæge Jens Ole Dich til at komme og holde et foredrag omkring brugen af hjertestarter.

Han fortalte meget levende og engageret og på en måde, som virkelig fangede forsamlingen, om brugen af hjertestarteren, om hjertemassage, om symtomer på hjertestop osv. et godt foredrag, som gav os et indblik i hvordan vi bruger hjertestarteren.

Den 14 feb. havde vi besøg af Michael Langlo fra det firma der havde leveret vor egen hjertestarter. Vi var 10 medlemmer, der havde meldt os til et kursus i brug af hjertestarteren. Vi startede med kaffe og derefter et kursus på næsten 4 timer ( uden rygepause). Her kom vi alle på arbejde, nogle medbragte dukker var ofre og vi fik i praksis lært hjertemassage og samtidig bruge hjertestarteren i funktion, det gav sved på panden.

Udover ovennævnte, som var det væsentlige, fik vi indblik i symtomerne på andre sygdomme såsom astma, epilepsi, feberkrampe, sukkersyge, hjerneblødning og førstehjælp ved disse.

Alt i alt et rigtig godt kursus, som har gjort os alle fortrolige med hjertemassage og brug af hjertestarteren.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.